مديركل منابع طبيعي و آبخيزداري استان چهارمحال و بختياري، در گردهمايي اعضاي شوراهاي اسلامي، دهياران و معتمدان روستاهاي بخش مركزي و بخش سردشت شهرستان لردگان گفت: بهره گيري از مصالح پليمري در سدهاي خاكي، سبب پايداري و افزايش ضريب اطمينان و تثبيت بيشتر خاكريزها به ويژه در پوسته سد مي شود.
عطاءالله ابراهيمي افزود: استفاده از مصالح "ژئو گريد" در سد سازي، سبب پايداري بيشتر سد، افزايش زاويه اصطكاك داخلي و مقاومت برشي در پوسته سد مي شود و استفاده از اين فناوري، كاهش خاكريزي و عمليات خاكي در بالا دست و پايين دست سد و كاهش چشمگير در وقت، هزينه و مقدار مصالح مصرفي را به همراه دارد.
وي،با بيان اقدامات انجام شده از سوي منابع طبيعي شهرستان لردگان براي احداث سد خاكي حسين آباد بخش سردشت، به عنوان نخستين بند سنگي و ملاتي كشور با استفاده از مصالح ژئوگريد اظهار داشت: تاكنون يك ميليارد و 260 ميليون ريال اعتبار براي احداث اين سد هزينه شده است.
ابراهيمي، همچنين با تاكيد بر لزوم حفاظت، صيانت و احياء منابع طبيعي استان چهارمحال و بختياري به ويژه اراضي جنگلي و مراتعي گفت: از مساحت 342 هزار هكتاري مساحت شهرستان لردگان، 157 هزار هكتار آن را جنگل و 143 هزار هكتار آن را مرتع تشكيل مي دهد.
وي تصريح کرد: در مجموع، حدود 88.5 درصد مساحت شهرستان لردگان را عرصه هاي منابع طبيعي و ملي تشكيل مي دهد.
بخش سردشت شهرستان لردگان، بيش از 14 هزار نفر جمعيت دارد و در فاصله 20 كيلومتري مركز شهرستان لردگان و 180 كيلومتري شهركرد قرار دارد./س